Future Marketers Forum

Share this opportunity:

Vino la Future Marketers Forum – programul Yardi Romania care îți dă șansa să afli cum poate arăta viitorul tău de marketer digital! Ești pasionat de marketing    și-ți dorești o carieră în domeniu? You’ve come to the right place! La Future Marketers Forum, vom aduce împreună studenți curioși + marketeri cu experiență, chiar la noi la birou, la Yardi România. 

Între 15 și 19 mai, colegii noștri îți vor prezenta informații interesante, nișate și testate, din cinci domenii: SEO, PR & Link Building, Paid Advertising, Conversion Rate Optimization (CRO) și Social Media Marketing. După ce aduni notițele, vine timpul să le pui în practică: impresionează juriul cu proiectul tău și poți câștiga unul din cele 3 premii în valoare de 2000 lei fiecare! 

Proiectul se adresează în special studenților de nivel licență & master din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (UBB Cluj), dar nu numai. Dacă ești student la altă facultate UBBdar ești pasionat de marketing, come along!

La Future Marketers Forum vei avea ocazia să-i întâlnești pe cinci dintre membri echipei de marketing, care te vor purta zilnic, timp de aproape două ore, prin teme interesante & practice: 

Search Engine Optimization Essentials

Speaker: Bogdan Oltean, Marketing Manager & SEO Specialist

Prima prezentare va acoperi tehnicile esențiale de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) precum Google, cum funcționează un motor de căutare online și care sunt factorii care determină ordinea în care site-urile sunt clasificate într-o pagină de rezultate. 

Content Marketing Playbook: Win Big in Top Publications

Speaker: Adrian Roca-Rozenberg, Marketing Team Lead & PR Specialist

În era digitală, content is king. În această prezentare captivantă, Adrian îți va dezvălui secretele content marketing-ului, ce trebuie să faci pentru a atrage atenția publicațiilor mari, cum să te conectezi cu jurnaliștii, ce canale de comunicare să folosești și, mai ales, în ce fel să transmiți mesajul tău.

The fun behind the Click 

Speaker: Alexandra Doboșeru, Senior PPC Specialist

“The Fun Behind the Click” este o prezentare distractivă despre PPC Marketing, care îți arată cum să transformi campaniile PPC în experiențe memorabile. Vei învăța cum să folosești cuvinte cheie relevante și cum să creezi anunțuri eficiente care să atragă atenția și să genereze click-uri.  

Analyze, Optimize, Report. Repeat

Speaker: Carmen Neagoș, Senior Marketing Analyst

Prezentarea va aborda metricile principale de success în Marketing Digital si cum le interpretăm astfel încât din simple cifre să le transformăm în inițiative practice. Vei afla, de asemenea, care sunt elementele de bază pentru optimizarea ratelor de conversie (CRO) & ce instrumente avem la dispoziție.

Let’s get social! 

Speaker: Noemi Konta, Social Media Specialist

În această prezentare vom explora lumea fascinantă a Social Media Marketing, ce implică rolul de Social Media Specialist și ce skilluri trebuie să ai. Vom acoperi cele mai populare platforme și modul în care funcționează, obiectivele și metricile importante de urmat pentru campanii de succes + cum să planifici și să execuți o strategie eficientă de social media.

După ce iei parte la toate cele cinci prezentări, urmează provocarea pentru tine: vei lucra la un proiect în care aplici ce ai învățat de la specialiștii Yardi România, iar pasiunea & implicarea ta îți poate aduce unul din cele 3 premii în valoare de 2.000 de lei fiecare.  

Calendar

  • 10 mai: ultima zi în care te poți decide dacă vrei să iei parte la acest proiect cool, prin completarea acestui formular 
  • 15-19 mai: ne vedem la biroul Yardi Romania: în fiecare zi, o nouă prezentare*
  • 20-25 mai: lucrezi la proiectul tău & îl trimiți juriului   
  • 30-31 mai: ne întâlnim la susținerea proiectelor în fața echipei de marketing Yardi România 
  • 8 iunie: anunțăm câștigătorii, îi premiem și ne bucurăm împreună! 

*Dacă vrei să iei parte la competiția de proiecte unde vei avea șansa de a câștiga unul dintre cele trei premii, e necesară prezența la toate cele cinci prezentări. 

What's in it for you?

La Future Marketers Forum vei primi informații practice din domeniu, vei face networking cu marketeri cu experiență & îți vei testa abilitățile de specialist. Iar dacă proiecul tău îi va impresiona pe colegii noștri, vei pleca acasă și cu unul din cele 3 premii în valoare de 2.000 de lei fiecare! 

Și, mai mult decât atât, vei rămâne cu o experiență inedită: aceea de a afla cum ar putea arăta cariera ta de marketer după absolvirea facultății sau chiar în timpul facultății, dacă îți dorești să iei parte la internship-urile noastre anuale de Digital Marketing!

Get to know us & our marketing team

Echipa noastră de marketing e formată din peste 100 de oameni talentați, specializați în SEO, email marketing, PR, content marketing și multe alte zone de interes. Știai că site-urile web din portofoliu Yardi, gestionate de echipele noastre, generează peste 150 de milioane de vizite în fiecare an?  

La Yardi Romania construim produse care fac viața mai ușoară pentru milioane de oameni, ajutându-i să găsească casa la care au visat, să vândă sau să administreze proprietăți, să gestioneze relația cu chiriașii și să facă investiții inteligente. Suntem parte din Yardi Systems, Inc., o companie multinațională americană, lider global în furnizarea de soluții software dedicate pieței imobiliare, cu peste 45 de birouri și 8000+ de angajați în întreaga lume. Centrul nostru de dezvoltare din Cluj-Napoca a fost deschis în 2010 și este al doilea cel mai mare birou Yardi din lume, cu peste 1200 de angajați care lucrează în diverse arii, de la dezvoltare de soft la analiză de date, servicii clienți, marketing, jurnalism și consultanță.